Gordontraining Effectief communiceren met kinderen in de kinderopvang

Tijdens de Gordontraining Effectief communiceren met kinderen in de kinderopvang, bestaand uit 8 bijeenkomsten, neem ik pedagogisch medewerkers mee op verkenning in deze boeiende manier van omgaan met kinderen (en volwassenen). Tijdens de training behandelen we alle aspecten van de Gordonmethode en worden de bijbehorende vaardigheden uitvoerig besproken en geoefend. 

Onderaan deze pagina kun je nog meer lezen over wat er tijdens een Gordontraining aan bod komt en kun je zien hoe ik op mijn eigen wijze invulling geef aan het 'huiswerk' dat tussen de bijeenkomsten door wordt gegeven. 

Door te werken met een inspirerende quote, een link naar een interessante video en een stukje verdieping of een ludieke opdracht, probeer ik ervoor te zorgen dat je ook tussen de bijeenkomsten door gemotiveerd bent om met de Gordonmethode bezig te zijn.


Effectief communiceren in de kinderopvang: Open inschrijving
Lijkt het je leuk om je samen met andere pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang te verdiepen in deze manier van omgaan met anderen? Doe dan mee met een training met open inschrijving. 

Bekijk de agenda voor het actuele aanbod. Wil je graag meedoen, maar komt mijn planning je niet uit? Laat het me vooral weten, want bij voldoende interesse plan ik met liefde nog een training in.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en kost €315,- incl. materiaal.


Effectief communiceren in de kinderopvang: Incompanytraining
Heb je interesse in een incompanytraining? Ik kom graag naar jullie toe om de training exclusief voor jouw team te geven. Download hier mijn tarieven of neem contact op voor een offerte.