Trainingen


Gordontraining

Tot mijn grote genoegen ben ik gecertificeerd Gordontrainer en mag ik de training 'Effectief communiceren in de kinderopvang' geven. In 8 bijeenkomsten neem ik pedagogisch medewerkers mee op verkenning in deze boeiende manier van omgaan met kinderen (en volwassenen). 

Hieronder kun je lezen wat er tijdens een Gordontraining aan bod komt en kun je zien hoe ik op mijn eigen wijze invulling geef aan het 'huiswerk' dat tussen de bijeenkomsten door wordt gegeven. Door te werken met een inspirende quote, een link naar een interessante video en een stukje verdieping of een ludieke opdracht, probeer ik ervoor te zorgen dat je ook tussen de bijeenkomsten door gemotiveerd bent om met de Gordonmethode bezig te zijn.
 


Trainingen

 

Incompanytraining

Heb je interesse in een incompanytraining? Ik kom graag naar jullie toe om de training exclusief voor jouw team te geven. Download hier mijn tarieven of neem contact op voor een offerte.


Workshop voor medewerkers

Liever een verdiepende of verkennende workshop? Tijdens een bijeenkomst van 2,5 uur bied ik een programma dat aansluit op jullie eigen wensen en behoeften. Download hier mijn tarieven.


Open inschrijving

Bij voldoende interesse plan ik een training met open inschrijving. Lijkt het je leuk om je samen met andere pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang te verdiepen in deze manier van omgaan met anderen? Laat het me vooral weten! 
Download hier de tarieven.
OuderTeam

Naast het opleiden en trainen van pedagogisch medewerkers (in opleiding), vind ik het mooi om ouders voor te bereiden op de komst van een nieuwe gezinslid en de veranderingen die dat met zich mee kan brengen. Ik ben gecertificeerd om dit te doen m.b.v. het programma OuderTeam.